/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Formula-E világbajnokság állása a 2024-es Shanghai E-Prix után

2024. május 28. 10:59   |   Autoblog
címkék:  

Nick Cassidy 25 pontra növelte előnyét a versenyzők bajnokságában, miután a sanghaji E-Prix dupla futamán egy harmadik és egy negyedik helyet szerzett. Pascal Wehrlein továbbra is a második, de már csak 10 ponttal előzi meg Mitch Evanst, aki egy győzelem és egy 5. hely után Kínában egyre feljebb kapaszkodik a dobogón. Oliver Rowland a negyedik, […]

Nick Cassidy 25 pontra növelte előnyét a versenyzők bajnokságában, miután a sanghaji E-Prix dupla futamán egy harmadik és egy negyedik helyet szerzett.

Pascal Wehrlein továbbra is a második, de már csak 10 ponttal előzi meg Mitch Evanst, aki egy győzelem és egy 5. hely után Kínában egyre feljebb kapaszkodik a dobogón. Oliver Rowland a negyedik, míg a regnáló világbajnok Jake Dennis az ötödik helyre csúszott vissza.

formulaestandings

A csapatok bajnokságában a Jaguar előnye már 73 pont, miután a Shanghai International Circuit pályán rengeteg pontot gyűjtöttek. A Jaguar az eredménytől függően akár már Portlandben megnyerheti a világbajnokságot.

formulaestandingscsapat

Borítókép: Alastair Staley / Formula E

Képek: X/FIAFormulaE

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/