/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gasly ‘békejobbot nyújtott’ Oconnak

2024. június 07. 10:25   |   Autoblog
címkék:  

Pierre Gasly körülírta az Esteban Oconnal való kapcsolatát, miközben utóbbi arra készül, hogy az idény végén elhagyja az Alpine-t.

Pierre Gasly “békejobbot nyújtott” a „profi” Esteban Oconnak, miután bejelentették az Alpine versenyzőjének távozását a csapattól.

A Monacói és a Kanadai Nagydíj között erősítették meg, hogy Ocon a 2024-es szezont követően távozik az enstone-i alakulattól, a hír a kettejük monacói összetűzése után következett, amiért Ocon-t vélték felelősnek.

Az ő szerződése, akárcsak Gaslyé, a mostani szezon végén jár le, bár a 2021-es Magyar Nagydíj győztese elmondta, hogy nem a közös megegyezés volt a távozásának kizárólagos oka.

Gasly 2023 előtt csatlakozott Ocon mellé az Alpine csapatánál, ők ketten együtt nőttek fel az észak-franciaországi gokartos korszakukban, de a személyes kapcsolatuk köztudottan már nem olyan erős, mint egykor volt, de Gasly így is megvédte Ocont.

„Csak gondolkodási időt veszek ki, mert tudom, hogy ti (újságírók) minden egyes szót, ami elhangzik, fel fogtok venni” – kezdte Gasly, amikor a médiának, köztük a RacingNews365-nek beszélt.

“Ez egy hosszú történet Esteban és én köztem – és az elmúlt másfél évben sikerült nagyon profin dolgoznunk és együttműködnünk. Ezt nagyon fontos megemlíteni, mivel nem volt mindig könnyű, ahogyan azt két nagyon versenyképes versenyzőtől el lehet képzelni – de a köztünk lévő történetet figyelembe véve, jó volt. Az irányelvek elég egyértelműek voltak Monacóban, és sajnos a pályán nem ez történt – de bízom benne, hogy a továbbiakban nem lesz semmi probléma” – tekintett előre Gasly.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/