/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gasly szerint ez a versenyző a legjobb opció az Alpine számára

2024. július 08. 07:05   |   Autoblog
címkék:  

A francia versenyző a lehető legversenyképesebb csapattársat szeretné jövőre maga mellé.

Pierre Gasly úgy érzi, hogy Carlos Sainz a “legjobb opció” az Alpine számára, a francia alakulat még nem erősítette meg a csapattársát a következő szezonra.

A 28 éves versenyző úgy véli, hogy a spanyol kollégája “valamivel többet tud hozni”, mint Jack Doohan és Mick Schumacher, akik szintén esélyesek az ülésre, annak ellenére, hogy mindketten már az Alpine istálló kötelékeibe tartoznak.

Úgy tudni, hogy Doohan és Schumacher is tesztelt egy régebbi Alpine-t a Paul Ricard-on a Brit Nagydíj előtt, amit egyesek szerint a versenyen is kipróbáltak.

Sainz eközben úgy tűnt fel, hogy közel áll(t) ahhoz, hogy aláírjon a Williamshez, mielőtt az Alpine hirtelen érdeklődni kezdett volna a spanyol megszerzése iránt.

“Őszintén szólva, bármi is lesz, én boldog leszek” – erősködött az egyszeres futamgyőztes, amikor a RacingNews365 megkérdezte, mit gondol a mellette megüresedő helyről.

“Versenyképes emberként azt akarom, hogy a legversenyképesebb (csapattárs) legyen mellettem, és nyomja a csapatot előre. Szerintem mind [mind] három nagyszerű lehetőség. Nyilvánvaló, hogy Carlos [Sainznak] megvan az a hozzáadott értéke, hogy sok tapasztalattal rendelkezik, és erős csapatokat is megtapasztalt – McLaren, Ferrari az utóbbi időben. Szóval nyilvánvalóan ő egy kicsit többet tud hozni, és nyilvánvalóan ő lehet [a] legjobb opció” – elemezte a helyzetet.

“Ha megnézzük Jack [Doohant] és Mick [Schumachert], mindketten nagyon tehetségesek, nagyon gyorsak. Mindketten szerepelnek már a csapatban, ismerik a srácokat, és biztos vagyok benne, hogy nagyon jól beilleszkednek majd” – mondta a -fiatalokról Gasly.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/