/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári fotókon az új Honda Jazz

2014. szeptember 17. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

A Honda ma megmutatta az új, harmadik generációs európai Jazzt, amely a márka globális kompaktautó platformjára épül, és tágasabb az elődjénél. Az egyterű továbbviszi az okos központi üzemanyagtank elrendezést, valamint a kedvelt varázsüléseket is. Új fejlesztésű 1,3 literes motorral szerelik fel, a jövő nyáron érkezik.

Az új Jazz 15 mm-rel hosszabb elődjénél, a tengelytávja pedig 30 mm-rel bővebb, így valamivel tágasabb belteret kínál. A Honda globális kompaktautó padlólemezére épül, akárcsak a Civic és a szintén a napokban megmutatott HR-V. A középre, a vezetőülés alá helyezett benzintank és a hátsó, felhajtható varázsülések így az új Jazzben is benne lesznek. A kisautó emellett teljesen új felfüggesztést kap, így kifinomultabb, komfortosabb utazást kínál az utasoknak.

Az új európai Jazz-t egy új fejlesztésű, Earth Dreams 1,3 literes i-VTEC benzinmotorral szállítják, amely erősebb és takarékosabb a jelenlegi hajtóműnél. Hatfokozatú manuális (az ötgangos egységet váltja le) vagy CVT váltómű társítható hozzá.

A Honda Jazz az októberi Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét, akkor részletesen be is mutatjuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/