/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hakkinen reméli, hogy a McLaren dominálni fog a szezon hátralévő részében

2024. szeptember 10. 06:05   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren jelenleg erős pozícióban van az F1-es világbajnoki címért folytatott küzdelemben, hátránya pedig mindössze nyolc pont a Red Bull mögött.

A kétszeres F1-es világbajnok Mika Hakkinen támogatta korábbi csapatát, hogy „dominálja le” riválisait a jelenlegi szezon utolsó fordulóiban.

A McLaren idén egy folyamatosan versenyképes csomaggal rendelkezett, és a fejlesztések lehetővé tették, hogy a mezőny élén harcoljanak.

Három futamgyőzelmet tudhatnak magukénak, és jelenleg a Red Bullra vadásznak a konstruktőri bajnokságban, és mindössze nyolc pont választja el a két alakulatot egymástól.

450940013_1021724823289734_4396301906287535940_n

A Red Bullnak gondjai vannak az autófejlesztéssel, míg a Mercedes és a Ferrari is akadályokba ütközött, így Hakkinen a McLarent tartja a legjobban felszerelt csapatnak a szezon utolsó szakaszában.

„Ők a legjobb csapat odakint, és véleményem szerint ez a legizgalmasabb időszak, hogy lássuk, mi fog történni a szezon hátralévő részében” – mondta Hakkinen az Unibetnek.

„Egyszerűen csak simán dominálni fognak? Remélem, hogy igen. Vagy más csapatok is fejleszteni fogják az autóikat? Nem hiszem. Szerintem a McLarennek megvannak az eszközei, és megvannak a versenyzőik, megvannak a tervezőik, megvannak a menedzsmentjük, megvannak a mega, fantasztikus partnereik, akik finanszírozzák ezt a nagyszerű, nagyszerű csapatot” – folytatta.

„Szóval nem hiszem, hogy bárki is utolérné őket” – jelentette ki a világbajnok finn.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/