/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton „baromságnak” nevezte Brad Pitt F1-es filmjének egyik jelenetét

2024. augusztus 21. 10:15   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamilton producerként működik közre Brad Pitt F1 című filmjében.

Lewis Hamilton elárulta, hogy „baromságnak” nevezte a Brad Pitt új F1-es filmjében tervezett jelenetet.

Az F1 címet viselő film 2025-ben kerül a mozikba, és a hollywoodi híresség Pitt a visszavonult versenyzőt, Sonny Hayest alakítja, akit visszacsábítanak a pályára, hogy segítsen Joshua Pearce-nek – akit Damson Idris alakít.

A filmet Joseph Kosinski rendezi, Jerry Bruckheimer pedig producerként is közreműködik, és mindketten felhasználják a Top Gun forgatása során szerzett tapasztalatokat: Maverick című, Tom Cruise főszereplésével készült, és már több mint egy éve forgatják a versenyhelyszíneken.

591A0817

Hamilton technikai tanácsadóként és producerként dolgozik a filmben, és betekintést engedett a kulisszák mögötti megbeszélésekbe.

Amikor tovább faggatták, hogy milyen típusú jeleneteket emlegetett ki konkrétan, Hamilton elárulta, hogy konkrétan egy baleseti jelenetet.

„Csak versenyzési forgatókönyvek lennének, és technikai zsargonról beszélnének a mérnökök” – tette hozzá.

„De különösen versenyzési forgatókönyvekről és előzések közötti szekvenciákról, boxkiállásokról, stratégiákról és minden ilyesmiről. Lehet, hogy volt olyan baleset, ami olyan volt, mintha az autó a falnak ütközött volna, majd felborult, a kerekein landolt és továbbment, de ez nem történik meg a Forma-1-ben” – jelentette ki a hétszeres világbajnok.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/