/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton elárulta, hogy mikor döntene a visszavonulás mellett

2024. szeptember 10. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamiltont még mindig „hatalmas izgalommal” tölti el a versenyzés, de nem tudja, hogy maradna-e a sorozatban, ha elveszítené ezt az érzést.

Lewis Hamilton kifejtette, hogy még mindig „hatalmas izgalmat” okoz neki az F1-ben való versenyzés, amit ha elveszítene, akkor újra átgondolná a motorsportban elfoglalt helyét.

A 39 éves versenyző a 2025-ös F1-es szezonra a Mercedestől a Ferrarihoz csatlakozik, és ezzel 19. évét fogja kezdeni a bajnokságban.

Míg mások, mint például a 43 éves Fernando Alonso, hosszabb ideje versenyeznek, az F1-ben töltött idejüket félbeszakították és egy kis szünetre vonultak.

A hétszeres világbajnok azonban azt mondta, hogy az F1-es autó volánja mögött még mindig libabőrős pillanatokat él át.

„Nekem személy szerint, amikor először becsatolnak, és beindítják az autót, ugyanolyan libabőrős érzés kerít hatalmába” – mondta Hamilton a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„Aztán amikor mindenki elviszi a gumitakarókat, és kigurulsz a boxutcába, majd kihajtasz az 1-es kanyarba, és csak teszed az első körödet, akkor még mindig hatalmas izgalmat érzek. Olyan sok olyan pillanat van, amikor még mindig “megcsípem magam”, hogy még mindig ezt csinálhatom. Bárcsak mindannyian átélhetnétek ezt” – mondta a brit.

591A0817

Hamilton elismerte, hogy valószínűleg ez az, ami miatt ilyen hosszú ideje versenyzik, és azt mondta, hogy ha „semlegessé válna” az ilyen érzésekre, akkor „valószínűleg valami mást csinálna” az idejével.

A 105-szörös futamgyőztes azonban kijelentette, hogy az F1-ből való visszavonulását valami hasonló izgalmat nyújtó dologgal kellene helyettesítenie.

„De az a király dolog… és valószínűleg ezért versenyzek még mindig, hogy nem vált annyira normává, hogy ne érezzem” – mondta Hamilton.

„Ha már nem éreznék tőle semmit, az nagyon szívás lenne, és valószínűleg akkor valami mást csinálnék. De vadászrepülőgépekkel kellene repülnöm, vagy ilyesmi… ahhoz, hogy a közelébe jussak ennek az érzésnek” – zárta gondolatait a hétszeres világbajnok.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/