/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton szerint Verstappen nem világbajnokhoz méltóan viselkedett

2024. július 26. 11:04   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen rémálomszerű hétvégét élt át a legutóbbi Magyar Nagydíjon, és Lewis Hamilton szerint nem világbajnokhoz méltóan viselkedett.

Lewis Hamilton szerint Max Verstappen nem úgy viselkedett a legutóbbi Magyar Nagydíjon, mint egy világbajnok.

A Red Bull versenyzője elégedetlenkedett a verseny során kapott stratégiával, és többször is hangot adott csalódottságának a csapatrádión keresztül.

Verstappen összeért Hamiltonnal, amikor a verseny végén a dobogóért csatáztak, aminek következtében a háromszoros világbajnok az ötödik helyre esett vissza.

A futam után Verstappen azt üzente azoknak, akik kritizálták, hogy „húzzanak a picsába”.

A Red Bullra az utóbbi versenyeken egyre nagyobb nyomás nehezedett a McLaren részéről, miközben a Mercedes is megtalálta a tempót, hogy kihívást jelentsen.

Amikor a média, köztük a RacingNews365 megkérdezte, hogyan kellene Verstappennek folytatnia a szezont a Red Bull vállára nehezedő megnövekedett nyomással, Hamilton azt válaszolta: „Csapatvezetőnek, csapattagnak kell lennie.”

„Talán nem annyira vezetői típus, de mindig emlékezni kell arra, hogy sok emberért vagy felelős. Úgy kell viselkedned, mint egy világbajnoknak” – tette hozzá a hétszeres világbajnok.

Amikor arról faggatták, hogy mit jelent világbajnokként viselkedni, Hamilton kijelentette: „Nem azt, ahogy a múlt hétvégén viselkedett.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/