/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton valóban jól döntött, hogy a Ferrarihoz igazolt?

2024. július 18. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamilton a következő szezontól többéves szerződéssel csatlakozik a Ferrarihoz.

Lewis Hamilton idei szezon előtti bejelentése, miszerint a következő idényben többéves szerződéssel csatlakozik a Ferrarihoz, sokkolta az egész F1-et, de vajon a jelenlegi szezon feléhez érve jó döntést hozott?

Sokan azt feltételezték, hogy miután mindössze 13 éves kora óta a Mercedessel versenyzett, Hamilton az Ezüstnyilak versenyzőjeként fejezi be pályafutását.

Az alapján, ahogy a brackley-i székhelyű csapat a szezont kezdte, Hamilton döntése zseniálisnak tűnt.

A Ferrari rögtön repülőrajtot vett, és felvette a harcot a Red Bull ellen, ami bizonyára felkeltette Hamilton figyelmét, miközben a Mercedes küzdött a jelenlegi csomagjával.

Mint tudjuk, az F1-ben gyorsan változnak a viszonyok, és most a Mercedesnek van jobb autója, méghozzá érezhető különbséggel.

Hamilton két héttel ezelőtt a Brit Nagydíjon vetett véget 946 napos nyeretlenségi sorozatának, ami az utóbbi idők egyik legérzelmesebb pillanata volt, bár ez egy kulcsfontosságú kérdés felvetéséhez vezetett.

Vajon Hamilton helyesen cselekedett, amikor a távozás mellett döntött?

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/