/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Háromajtós szabadidő-autó a Ladától

2012. augusztus 30. 20:52   |   Autoblog
címkék:  

Az idei, 16. Moszkvai Autószalon egyik nagy meglepetése az AvtoVAZ standján várta a látogatókat. Lerántották a leplet a Lada Xray tanulmányautóról, a Lada új dizájnfőnöke, Steve Mattin irányítása alatt alkotott modern, dögös városi terepjáróról. A pletykák szerint az Xray sorozatgyártású változata 2015-ben napvilágot láthat.

A háromajtós crossover fő jellegzetessége az X betűt formázó, hatalmas lámpa-hűtőrács-légbeömlő egység, ami egyedi kinézettel ruházza fel az autót. Egyszerűek, de szépek a fényszórók, érdekesek a sárvédők fölötti karaktervonalak, és izgalmas a far a szélvédőüvegbe „befolyó" lámpatestekkel. A matt barna festés is jól áll az autónak. Az utastérben az elegáns egyszerűség uralkodik, és felfedezhető benne a skandináv stílus. Nem véletlenül, Steve Mattin ugyanis korábban a Mercedes-Benznél és a Volvónál dolgozott.

Az Xray kétségtelenül az utóbbi évek egyik leglátványosabb Lada koncepciója, ami kijelöli az utat a jövőbeni új szériamodellek előtt. Az „X" motívumos orr például bizonyosan felbukkan majd a következő Lada modelleken. Az AvtoVAZ bízik benne, hogy Mattin szakértelmével a Lada újra az orosz piac meghatározó márkájává válik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/