/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hiába dicséri a főnöke Ricciardo a teljesítménye javításával foglalkozik

2024. június 02. 10:27   |   Autoblog
címkék:  

Daniel Ricciardo továbbra sem elégedett a saját teljesítményével.

Daniel Ricciardo inkább a teljesítménye javítására koncentrál, mint az RB vezérigazgatója, Peter Bayer pozitív megjegyzéseire, aki örömét fejezte ki mind Ricciardo mind Yuki Tsunoda iránt.

Bayer megjegyzései a Monacói Nagydíj alatt hangzottak el, és arra engedtek következtetni, hogy Tsunodát és Ricciardót 2025-re is megtarthatják, mivel a párosnak csak egyéves szerződése van.

Ricciardónak nehéz volt a 2024-es évkezdet, ami miatt csökkentek az esélyei a Red Bullhoz való visszatérésre, bár a teljesítménye javult, mióta a Kínai Nagydíjtól új futóművet kapott, ami a potenciális szerződéshosszabbításról szóló spekulációkat eredményezte.

A nyolcszoros F1-es futamgyőztest a RacingNews365 a monacói kvalifikáció után arról kérdezte, hall-e hasonló üzeneteket a jövőjével kapcsolatban a csapaton belül.

„Őszinte leszek, nem igazán gondolkodtam ezen túl sokat ” – mondta Ricciardo. „Szóval igen, ezt jó hallani. És igen, ez fantasztikus lenne. De szeretnék következetesen jobb teljesítményt nyújtani.

„Azt hiszem, mint ma, talán találunk valamit, hogy, oké, ezért vesztettem egy kicsit itt vagy ott. De valószínűleg mindig lesz valami, ez az F1, és itt sosem tökéletes minden. Szóval én csak, nem vagyok boldog, hogy vannak ezek a hiányosságok. Azt hiszem, ez az, ami egy kicsit frusztrál. Nyilvánvaló, hogy a csapat nagyszerű volt.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/