/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hiába Verstappen büntetése, Piastri szerint nyerhet a holland

2024. július 27. 08:57   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen 10 rajthelyes büntetést kap a Belga Nagydíjra.

Oscar Piastri nem hajlandó kizárni Max Verstappent a Belga Nagydíj lehetséges győzteseként a holland büntetése ellenére sem.

A Red Bull új belsőégésű motort szerelt be a holland RB20-as versenyautójába, az ötödiket a szezonban, amelyből csak négy engedélyezett büntetés nélkül.

Így Verstappen a legjobb esetben is csak a 11. helyről indulhat Spában. A Red Bull a 2022-es és 2023-as futamokon is hasonlóan járt el.

Verstappen mindkét futamot megnyerte, és igazi fenyegetésnek tekintik, annak ellenére is, hogy különösen a McLaren versenyképessége közel hasonló, mint a címvédőké. Piastri a második szabadedzésen Lando Norris mögött a második helyen végzett, megelőzve Verstappent a harmadik helyen.

„Úgy értem, ez jobb, mintha az élről indulna, de nem hiszem, hogy ki lehet őt zárni” – magyarázta Piastri.

„Ez egy olyan pálya, ahol az elmúlt években nagyon gyorsak voltak, és ezen a hétvégén is gyorsnak tűnnek. Arra számítok, hogy előre fog haladni a mezőnyben, de egy kis előny mindenképpen segíteni fog” – mondta az ausztrál.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/