/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Horner elárulta, hogy más felek is érdeklődnek a motorjuk iránt

2024. augusztus 05. 11:07   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull és a Ford friss információkat közölt a 2026-os erőforrással kapcsolatban, Christian Horner pedig megerősítette, hogy “különböző felek” közeledtek hozzájuk.

Christian Horner azt állította, hogy a Red Bullt már megkeresték “különböző felek”, hogy szállítsanak nekik erőforrásokat, amikor 2026-ban átdolgozzák az F1-es erőforrás-szabályzatot.

Ahogy a Forma-1 új korszakot nyit a motorok és a futóművek szabályrendszerét érintő átfogó változásokkal, a Milton Keynes-i csapat először fog házon belül gyártott erőforrással versenyezni.

591A1585

Mivel a Honda az Aston Martin partnerévé vált, a Red Bull pedig nem tudott megegyezni a Porsche-val, amely részesedést akart vásárolni a csapatban, a címvédők a Forddal kötöttek megállapodást.

Ez egy olyan stratégiai partnerség, amelynek köszönhetően a Ford neve több mint két évtized után először újra megjelenik az F1-ben, és Horner elismeri, hogy ez már most érdeklődést váltott ki másokból is a paddockban.

Egyelőre azonban a Red Bull és az RB ellátására összpontosítanak, bár más csapatokkal is van hely két ügyfélmegállapodásra.

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/