/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Horner elégedetlen, miután véget ért a 847 napig tartó sorozatuk

2024. szeptember 17. 06:10   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull az Azerbajdzsáni Nagydíj után visszacsúszott a konstruktőri bajnokság második helyére.

Christian Horner az Azerbajdzsáni Nagydíj után dacosan kijelentette, hogy a konstruktőri világbajnoki címért folytatott küzdelem még „messze nem ért véget” az idei szezonban.

Oscar Piastri győzelmével és Lando Norris negyedik helyével a McLaren Bakuban átvette a vezetést a konstruktőri bajnokságban, és 20 pontos előnyre tett szert a Red Bull előtt.

A Red Bull a 2022-es Spanyol Nagydíj óta – 55 verseny óta – vezette a tabellát, és a csapatfőnök ragaszkodik ahhoz, hogy a jelenlegi problémák ellenére is mindent megtesznek a bajnoki címért.

„Nézze, keményen nyomulunk. Most nem védekezünk, hanem támadunk” – mondta Horner a kiválasztott médiumoknak, köztük a RacingNews365-nek.

„Szóval ez ismét megváltoztatja a dinamikát, és mi mindent beleadunk.”

A Milton Keynes-i alakulat jelentős csapást szenvedett a bakui versenyen, miután Sergio Pérez az utolsó előtti körben összeütközött Carlos Sainz-cal, miközben a dobogóért küzdöttek.

Ez azt jelentette, hogy Max Verstappen ötödik helyezése volt a Red Bull egyetlen pontszerzése Azerbajdzsánban. A McLaren egyértelmű előnyben van, de Horner még nem zárja ki csapatát a csatából.

„A konstruktőröknél nagyot buktunk. Most 20 pont a lemaradásunk, szóval támadnunk kell” – jegyezte meg a brit csapatfőnök.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/