/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Horner visszautasította a “drámai” feltételezést Newey-val kapcsolatban

2024. szeptember 06. 10:53   |   Autoblog
címkék:  

Christian Horner nem hiszi, hogy Adrian Newey meg tudta volna állítani a Red Bull szezon közbeni visszaesését.

Christian Horner elutasította azokat a feltételezéseket, amelyek szerint Adrian Newey megakadályozhatta volna a Red Bull teljesítményének visszaesését.

A csapatfőnök cáfolta azt az elképzelést, hogy ha Newey nem mondott volna le a Miami Nagydíj előtt, akkor más lenne a Red Bull helyzete.

Newey 2025 elején távozik a Milton Keynes-i csapattól, és az Aston Martinhoz szerződik, a bejelentés pedig a jövő héten várható.

450844617_398982619857662_2970921585269712489_n

Ahogy Monzában kiemelték, az autó aerodinamikájával vannak problémák, ami az első és hátsó részek közötti egyensúly felbomlását eredményezi, ami folyamatosan romlik, ahogy a csapat az év során fejlesztéseket pakolt rá.

„Azt hiszem, ezek a problémák mindig is léteztek, mert a nehézségek már korábban is megvoltak, és egy ember közreműködése soha nem lehetett ilyen drámai, ilyen gyorsan” – mondta Horner a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„Ez Miamiban kezdett kirajzolódni, és Adrian [Newey] egészen a miami versenyhétvége pénteki napjáig benne volt a dolgokban, szóval kizárt, hogy ilyen gyorsan kihatott volna a teljesítményünkre” – mondta a Red Bull csapatfőnöke.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/