/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Hosszú Katinka megkapta új autóját

2015. január 09. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi meghosszabbította együttműködését a többszörös világ- és Európa-bajnok úszónővel. Hosszú Katinka ma vette át új autóját, egy daytona-szürke metál, 190 lóerős 2.0 TDI motorral felszerelt Q5 quattrót Mátrabérci Sándortól, az Audi márkaigazgatójától. Az ünnepélyes átadáson részt vettek Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Szabó Tünde a Magyar Úszó Szövetség főtitkára és Hargitay András utánpótlás-kapitány.

Az Audi és az ‘úszókirálynő’ együttműködése 2013 decemberében indult, amikor a négykarikás márka egy Audi A3-at biztosított Katinkának és ezzel segítve őt a felkészülésben. A négykarikás márka rendkívül büszke arra, hogy Katinka partnere lehet és reméli, hogy tovább segíti őt sikereiben.

Hosszú Katinka, vagy ahogy legutóbbi sikerei után becézik, Iron Lady, több rangos elismerést kapott az elmúlt hónapokban, hiszen ő lett Európa legjobb női úszója a kontinentális sportági szövetség (LEN) választásán, az év sportolója Magyarországon, és az elmúlt napokban a Figyelő gazdasági hetilap az ‘Év emberévé’ választotta.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Szabó Gotthárd
2015-01-10 - 10:45

Gratulálok,sok élményt és balesetmentes vezetést.

dr.nakos53
2015-01-10 - 11:33

MEGÉRDEMELTE! TOVÁBBI SOK SIKERT!


*/