/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Indycar – McLaughlin nyert Milwaukee-ban, Palou és Power bajnoki küzdelme Nashville-ben dől el

2024. szeptember 02. 14:11   |   Autoblog
címkék:  

Scott McLaughlin nyerte meg a Hy-Vee Milwaukee Mile 250s második futamát, kis különbséggel megelőzve Scott Dixont.

Pato O’Ward nyerte a Hy-Vee Milwaukee Mile 250s első versenyét, ezzel megszerezve idei harmadik győzelmét.

Will Power a második helyezésével csökkentette a pontkülönbséget Alex Palou-val szemben a bajnoki küzdelemben. Conor Daly harmadik lett, és 51 előzéssel örvendeztetve meg a közönséget.

A versenyt több sárga zászlós periódus és izgalmas stratégiai döntések színesítették.

Scott McLaughlin nyerte meg a Hy-Vee Milwaukee Mile 250s második futamát, szoros küzdelemben legyőzve a hatszoros bajnok Scott Dixont.

McLaughlin ezzel a szezonbeli harmadik győzelmét szerezte meg, mindössze 0,4558 másodperccel megelőzve Dixon-t. Colton Herta végzett a harmadik helyen, míg Santino Ferrucci negyedik, Marcus Ericsson pedig ötödik helyen zárt.

A verseny izgalmasan alakult, sok előzéssel és vezető helycserével. Összesen 763 pályán történt előzés történt, ami új rekordnak számít az INDYCAR sorozat történetében a Milwaukee Mile-on.

Az eseménydús verseny során hat sárga zászlós szakasz volt, és az egyik korai baleset Josef Newgarden versenyét is tönkretette.

Alex Palou, a bajnokság éllovasa egy elektromos hiba miatt jelentős időt veszített, így végül csak a 19. helyen ért célba, de még így is megőrizte 33 pontos előnyét Will Powerrel szemben, aki csak a 10. helyen végzett.

Palou és Power között dől majd el a bajnoki cím sorsa a szezon utolsó versenyén, a Nashville-i Big Machine Music City Grand Prix-n.

McLaughlin is esélyes maradt a címre, de csak akkor, ha Palou nem vesz részt a versenyen.


Borítókép: Kevin Dejewski/ShutterSpeed Action Photography

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/