/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt az új Toyota RAV4 Adventure

2021. szeptember 30. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota az új RAV4 Adventure modellváltozattal fokozza tovább a RAV4 SUV képességeit. Az új orrkialakítás, az első és oldalsó toldatok, valamint az új higanyszürke tetőszín marcona stílust kölcsönöz az autónak. Ezenkívül alapfelszereltség a hibrid hajtáslánc intelligens összkerékhajtással.

rav4-pr-exterior-34front

Ezzel az új verzióval új vásárlókat kíván megszólítani a Toyota, akik olyan autót szeretnének, amivel kiélhetik a szabadság iránti vágyukat az aszfaltot elhagyva, de közben szeretnék kihasználni a Toyota hibrid technológiájában rejlő hatékonyságot és teljesítményt is. A RAV4 Adventure sokkal funkcionálisabb orrkialakítást kapott. Az új megjelenés a teljesen fekete hűtőráccsal sokkal nagyobb hatást gyakorol a szemlélőkre, míg a Toyota embléma még nagyobb hangsúlyt kapott azzal, hogy a hűtőrács tetejéről annak közepére került a dupla vízszintes keresztlécre.

rav4-pr-exterior-34rear

A jármű tekintélyt parancsoló megjelenését és SUV képességeit a ködlámpák fekete keretbe helyezésével és a világos, ezüstszínű alsó védőelemekkel hangsúlyozták ki még jobban. A hatást a szélesebb kerékjárati ívek és az új, 19 colos, mattszürke könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé. Hátul is ezüstszínű védőelemekkel találkozhatunk, és a RAV4 Adventure egyedi kéttónusú fényezéssel is elérhető lesz. Utóbbi az Olívazöld árnyalatot kombinálja a higanyszürke tetővel, A-oszlopokkal és hátsó légterelővel, ezzel emléket állítva a Toyota klasszikus, világos színű tetővel rendelkező FJ40 Land Cruiser modelljének.

rav4-pr-interior-dashboard

Az utastérben egyedi kárpitozást kaptak az ülések: a sima tapintású, fekete szintetikus bőrt narancssárga kontrasztvarrással tették még látványosabbá, a háttámlán és az ülőlapon található dombormintákról már nem is beszélve. A küszöbdíszlécekre pedig felkerült a RAV4 Adventure típusjelzés. Az Adventure modellt a Toyota negyedik generációs hibrid technológiája hajtja, amely az intelligens összkerékhajtási rendszert is kapott, amit egy kisebb elektromotor biztosít a hátsó tengelyen. A két villanymotor és a 2,5 literes, négyhengeres benzinmotor 222 lóerőt állít elő. Az AWD-i rendszer emellett 1650 kilogrammos fékezett utánfutó vontatását teszi lehetővé.

rav4-pr-interior-seats

Az újdonságon olyan friss elemek is megjelentek, melyek később a teljes RAV4 palettához elérhetőek lesznek. Ilyenek az új, projektoros LED fényszórók és a LED-es ködlámpák, de az új, 10 küllős könnyűfém keréktárcsa is ide tartozik, amely a hibrid és a benzines változatokhoz egyaránt elérhető lesz, a Mid felszereltség esetén fényes ezüst színben, míg a Style modellváltozatnál fényes feketében. Az utastérben a komfortszint és a kényelem fokozásán van a hangsúly: LED világítás, elektromos ülésállítás az első utas számára, kivilágított ablakkezelő gombok és a mobiltelefonok menet közbeni töltése érdekében új, C-típusú USB csatlakozók teszik teljessé a képet.

Az új Toyota RAV4 Adventure és a frissített RAV4 modellek európai kiszállítása 2022 első negyedében kezdődik meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/