/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a targatetős Bugatti Veyron

2008. augusztus 04. 15:54   |   Autoblog
címkék:  

Ahogy várható volt, a Bugatti előrukkolt a Veyron nyitható tetejű változatával, a Veyron Grand Sporttal. A Grand Sport roadsternek eltávolítható targateteje van, ám a gyár közlése szerint a beépített “innovatív strukturális megoldásoknak” köszönhetően a karosszéria ugyanolyan merev és biztonságos, mint a normál fémtetős testvéré. No és persze a Grand Sport menetteljesítmény tekintetében sem marad el a sima Veyrontól, az 1001 lóerő és az 1250 newtonméter több mint 400 km/órás sebességet tesz lehetővé. Az exkluzív Bugatti első példányát az idei Pebble Beach Concourse d’Elegance-on, augusztus 16-án állítják ki, ahol aztán el is árverezik.


Ahogy várható volt, a Bugatti előrukkolt a Veyron nyitható tetejű változatával, a Veyron Grand Sporttal. A Grand Sport roadsternek eltávolítható targateteje van, ám a gyár közlése szerint a beépített “innovatív strukturális megoldásoknak” köszönhetően a karosszéria ugyanolyan merev és biztonságos, mint a normál fémtetős testvéré. No és persze a Grand Sport menetteljesítmény tekintetében sem marad el a sima Veyrontól, az 1001 lóerő és az 1250 newtonméter több mint 400 km/órás sebességet tesz lehetővé. Az exkluzív Bugatti első példányát az idei Pebble Beach Concourse d’Elegance-on, augusztus 16-án állítják ki, ahol aztán el is árverezik. 

Forrás: auto motor und sport

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/