/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jönnek a szerényebb Dodge Challengerek

2008. március 19. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

A Dodge a New York-i Autószalonon bemutatja a Challenger sportkupé szelidített változatait.

A Dodge Challenger SRT-8 kivitele már egy ideje bemutatkozott, úgyhogy a gyár elérkezettnek látta az időt arra, hogy lerántsa a leplet a szerényebb, de így is nagyon mutatós változatokról. A premier helyszíne a New York-i Autószalon, a kiállításon egyszerre két verzió is bemutatkozik: a “fapados”, SE jelű alapmodell, valamint az SRT-8-hoz kifejezetten hasonlító R/T változat.

Az SE alapmodell esetében spóroltak a felnikkel, így a modell megjelenése kicsit suta, meghajtásáról egy 250 lóerős, 3,5 lóerős V6-os motor gondoskodik, melyet négysebességes, nem kifejezetten modern automata váltóval párosítottak. Az R/T jobb választásnak tűnik a maga 5,7 literes V8-as HEMI erőművével, mely 370 lóerőt teljesít. Az autó rendelhető egy új, hatsebességes kézi váltóval is, a motorból ennek segítségével 375 lóerőt préseltek ki, a csúcsnyomaték pedig 539 helyett 548 Nm.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/