/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jos Verstappen úgy tűnik, szétzúzza Max régóta dédelgetett álmát

2024. augusztus 21. 10:00   |   Autoblog
címkék:  

A háromszoros világbajnok Max Verstappen édesapja úgy tűnik, hogy hideg vizet öntött Max egyik álmára.

Jos Verstappen úgy tűnik, hogy bezárta az ajtót Max Verstappen álma előtt, hogy valaha is együtt versenyezzenek a Le Mans-i 24 órás versenyen.

A háromszoros világbajnok Max lelkes rajongója más versenysorozatoknak, és utalt arra, hogy szeretne részt venni az éjjel-nappal zajló francia hosszútávú versenyen, ha egyszer befejezi a Forma-1-es pályafutását.

A Red Bull versenyzője ideális esetben édesapjával, az F1-ben egyszeres dobogós Jos-szal szeretne versenyezni, aki az utóbbi időben a raliban futott be karriert.

Amikor megkérdezték tőle, hogy a jövőben fontolóra venné-e Le Mans-t, az idősebb Verstappen úgy tűnt, kizárja a lehetőséget.

„Nem, élvezem a ralizást. Hadd versenyezzenek a fiatal srácok Le Mans-ban; a ralit sokkal izgalmasabbnak találom” – mondta a Verstappen.com-nak, amikor arról kérdezték, hogy vannak-e ambíciói a körversenyzéshez való visszatérésre.

„Mindig is élveztem a pályán zajló csatákat, de a raliban maga a szakasz a kihívás. Egy körpályán a pálya lényegében mindig ugyanaz. A raliban ez nem így van. Amikor ugyanazt a szakaszt másodszor is lefutod, lehet, hogy homok borítja, és teljesen más lesz.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/