/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jövőre érkezik az Opel új városi minije

2007. május 14. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

A Frankfurti Autószalonon mutatkozik be és jövő tavasszal kerül piacra az Opel Agila második generációja.


A négyüléses, 3,74 méter hosszú, 1,68 méter széles és 1,59 méter magas Opel Agila ötszemélyes autó lesz, friss külső és belső (például narancs és kék) színválasztékkal, ötletes pakolási lehetőségekkel. A belső jellemzők között említhető a szeparált fordulatszámmérő, a magasra helyezett váltókar, valamint a multifunkciós kormánykerék. A magas üléspozíció miatt könnyebb lesz az Agilába be- és kiszállni, emellett jobban szemmel lehet tartani a forgalmat. A hátsó üléseket 60/40 arányban le lehet majd hajtani, aminek következtében sík padló alakítható ki. A sík padló alatt további tárolórekeszeket találunk. Az Agila csomagtere összesen 1100 literesre növelhető, ami a szegmens legnagyobbja. Emellett mindegyik új Agilában megtalálható lesz a négy légzsák, opcióként pedig ESP menetstabilizáló és függönylégzsák-rendszer is rendelhető lesz.  

Az Agilát kezdetben két új benzinmotorral és egy common rail dízel erőforrással lehet megvásárolni. A kisebbik, 1,0 literes benzines 65 lóerőt tud és ötsebességes kézi váltó csatlakozik hozzá. A nagyobbik motor 1,2 literes és 86 lóerőt termel. Ehhez opcionálisan automataváltó is kapcsolható lesz. A közvetlen befecskendezéses, 1,3 liter lökettérfogatú dízelmotor 75 lóerős és 190 Nm a nyomatéka, felárért részecskeszűrővel. Ez a motor valószínűleg megegyezik a Fiat 1,3-as Multijet dízelével.

A második generációs Opel Agilát először a Frankfurti Autószalonon csodálhatjuk meg (szeptember 13. – 23.), de csak jövő tavasszal érkezik meg a kereskedésekhez.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/