/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kémfotón az Audi RS5

2007. március 29. 13:58   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi az új 5-ös sorozat kiterjesztéseként kupé-kabrió és RS-változat piacra dobását is tervezi, utóbbit állítólag már tesztelik is.

Az Audi a Genfi Autószalonon mutatta be új A5-ös és S5-ös modelljeit, a sorozatot azonban további tagokkal tervezi bővíteni. A tervekben kupé-kabrió és übersportos RS-változat piacra dobása szerepel, utóbbit állítólag már tesztelik is. Az RS5 ugyanazt a káprázatos, 420 lóerős V8-as erőforrást kapja meg, mely az RS4-ben is dolgozik, emellett számos súlycsökkentő megoldással is számoltak az Audi mérnökei a tervezés során.

A mellékelt képen az RS5-ös egy sima S5-ös ruhájában látható, így a végleges forma egyelőre nem ismert. Stefan Hardl, az A5-ös egyik mérnöke annyit azonban elárult, hogy a kupé alapja annyira rugalmas, hogy az első tengelyt akár 120 milliméterrel is előrébb tolhatják, melynek folyománya a súlyeloszlás 55:45 arányú eltolódása lenne a hátsó tengely javára. Erről végleges döntés még nem született, Hardl szerint azonban ezek a számok biztosítanák, hogy a leendő RS5 kezelhetősége – a kötelező quattro hajtással – jelentősen jobb legyen az RS4-esénél. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/