/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Két jelölt maradt az Audi ülésére: a veterán és egy meglepő új név

2024. augusztus 04. 11:19   |   Autoblog
címkék:  

Gabriel Bortoleto és Valtteri Bottas verseng a Stake F1/Audi megüresedett helyéért Nico Hülkenberg mellé.

A RacingNews365 úgy tudja, hogy a Forma-2-es pilóta Gabriel Bortoleto is versenybe szállt a Stake F1/Audi megüresedett helyéért.

A tehetséges brazil a regnáló Forma-3-as bajnok, jelenleg a második helyen áll az F2-es pilóták tabelláján, ami felkeltette az Audi figyelmét.

Bortoleto a McLaren juniorprogramjának tagja, de mivel Lando Norris és Oscar Piastri nemrég hosszabbította meg szerződését, a wokingi székhelyű csapatnál nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz helye a 19 éves versenyzőnek.

Tárgyalásokat folytat a Stake F1-gyel egy esetleges átigazolásról, míg menedzsmentje a legutóbbi Belga Nagydíj alatt beszélt a McLarennel.

Azonban nem Bortoleto az egyetlen pilóta, aki Nico Hülkenberg mellett versenyez a megüresedett helyért, hiszen Valtteri Bottas továbbra is esélyes.

591A7298

A Williams már nem opció az F1-es veterán számára, miután Carlos Sainz többéves szerződést írt alá Logan Sargeant helyére a következő szezontól.

Várható volt, hogy a finn pilótának nem ajánlanak szerződéshosszabbítást, de a Belga Nagydíj előtt azt mondták, hogy jövőre is opció marad a Stake F1 számára.

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/