/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kétliteres turbómotort kaphat a Chevrolet Camaro

2008. március 20. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

Amennyiben az üzemanyagárak továbbra is meredeken emelkednek, a GM négyhengeres motorral is piacra dobja az új Chevrolet Camarót.

Az amerikai izomautóhívek szemében szentségtörésnek tűnhet, a GM azonban kész arra, hogy az új Chevrolet Camarót V6-os és V8-as motorok helyett/mellett négyhengeressel is piacra dobja. A gyár ezzel válaszolna a folyamatosan emelkedő üzemanyagárakra, úgymond bizonyítva, hogy drágaság ide vagy oda, azért érdemes még sportkocsikat vásárolni.

Bob Lutz, a GM alelnöke erről újságíróknak beszélt a New York-i Autószalonon, kihangsúlyozva, hogy azért nem egy mezei négyhengeresről lenne szó, hanem arról a kétliteres turbósról, mely a Pontiac Solstice-ban 260 lóerőt teljesít. A Camaróval kapcsolatos eredeti tervek V8-as és V6-os erőforrásokról szóltak, előbbiről még nincs hír, utóbbiról azonban Lutz elárulta, hogy az autóba a Cadillac CTS 3,6 literes V6-osa kerül majd.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/