/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kiderült, hogy működik-e a Red Bull jelentős fejlesztési csomagja

2024. július 20. 09:55   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull egy komoly fejlesztési csomaggal érkezett a Magyar Nagydíj hétvégéjére.

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko a hungaroringi edzéseket követően értékelte a csapat fejlesztési csomagját.

A címvédők egy jelentősen módosított csomagot mutattak be Max Verstappen autóján, Sergio Perez pedig a motorburkolat körüli területet leszámítva minden új alkatrészhez hozzáférhetett.

A Red Bull erősen kezdte az évet, de az elmúlt fordulókon utolérték őket a rivális csapatok, az elmúlt hét versenyből csak hármat nyertek meg.

Miután két edzésük volt az új alkatrészek kiértékelésére, Marko szerint a csapat elégedett lehet az eddig kapott adatokkal.

„A fejlesztések alapvetően működnek, csak finomhangolunk, és eddig teljesen elégedettek vagyunk azzal, amit látunk” – mondta Marko a Viaplay-nek.

„Csak egy kicsit vagyunk lemaradva [Lando] Norristól az időmérős szimuláción. De a hosszú etapokon mi voltunk a leggyorsabbak”  – emelte ki az osztrák.

Ennek eredményeképpen Marko nem számít kellemetlen meglepetésekre a Red Bullnál, és azt jósolja, hogy a csapata ismét harcban lesz a futamgyőzelemért.

„Elég nagy frissítés volt, és az első pillanattól kezdve működött. Ez már más, mint a másik három korábbi fejlesztésünk” – mondta.

„Azok sokkal kisebbek voltak, de nem mutattak túl nagy hatást. Ismét jó irányba haladunk, és biztos vagyok benne, hogy további tizedeket fogunk találni az autóban. Úgy gondolom, hogy itt harcolhatunk a győzelemért” – bizakodott Marko.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/