/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Közeleg Adrian Newey jövőjével kapcsolatos bejelentés

2024. szeptember 03. 16:25   |   Autoblog
címkék:  

Adrian Newey jövőjével kapcsolatban hónapok óta folynak a találgatások, hamarosan viszont minden kiderül.

Adrian Newey nagyon úgy tűnik, hogy hátat fordított a Lewis Hamiltonnal való közös munkának a Ferrarinál.

A tervezőzsenit minden bizonnyal az Aston Martin fogja leigazolni, a bejelentés pedig még soron következő azerbajdzsáni nagydíj előtt megtörténhet – értesült a RacingNews365.

Newey jövőjével kapcsolatban azóta folynak a találgatások, hogy a Red Bull május elején megerősítette, hogy 2025 első negyedévében, egy hihetetlen 19 évet követően távozik a csapattól.

942A7269

Úgy tudni azonban, hogy Newey a jelenlegi F1-es szezon végén távozik, majd az Aston Martinhoz való csatlakozása előtt egy kötelező kertészkedési szabadságra megy.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner a vasárnapi Olasz Nagydíj után elárulta, hogy Newey a Miami Nagydíj hétvégéjének pénteki napja óta nem „csatlakozott” a csapathoz.

Max Verstappen továbbá kijelentette, hogy a 65 éves szakember mostanra elköltözött a csapat Milton Keynes-i bázisán régóta elfoglalt irodájából, amely Horner szomszédságában található.

A sokkoló bejelentés után Newey elmondta, hogy gondolkodási időszakba kezd, mielőtt meghatározza karrierjének következő lépését.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/