/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lawson lehetőség hiányában készen áll távozni a Red Bull kötelékéből

2024. június 06. 11:54   |   Autoblog
címkék:  

Az új-zélandi versenyző tavaly öt futam erejéig ugrott be a kéztörést szenvedő Daniel Ricciardo helyére, és a teljesítményével sokakat lenyűgözött.

Liam Lawson azt állította, hogy Forma-1-es előléptetése „bárhol lehet”, ha a Red Bull nem ad neki teljes munkaidős versenyzői állást 2025-ben.

Lawsont erősen összefüggésbe hozták egy ülés megszerzésével az RB csapatnál, ahol jelenleg tartalékversenyzőként tevékenykedik.

Az új-zélandi pilóta tavaly öt versenyen állt rajhoz, a Holland Nagydíj hétvégéjén kéztörést szenvedett Daniel Ricciardo helyettesítése miatt.

Az év elején Lawson utalt arra, hogy ha nem kap helyet 2025-re, akkor távozna a Red Bull szervezetétől.

Az RB nemrégiben kijelentette, hogy „nagyon elégedett” a jelenlegi felállással, Ricciardóval és Yuki Tsunodával, Lawson pedig megerősítette, hogy nem fog várni a Red Bull hívására.

„Fogalmam sincs – jelenleg minden változik, rengeteg versenyző mozog” – mondta Lawson a talksportnak.

“Jelenleg nem igazán tudom, hogy hova illeszkedem be, vagy hogy egyáltalán beilleszkedem-e. Ez olyasmi, amiért jelenleg minden nap dolgozom. Szeretnék a Red Bullnál lenni az F1-ben. Jelenleg ők a legerősebb csapat. Most már velük vagyok, ez a hatodik évem. Ha választhatnék, szívesen lennék a Red Bullnál. De nyilvánvalóan, ha nincs ott hely, akkor is az F1 a célom. Szóval az bárhol lehet” – zárta gondolatait az új-zélandi versenyző.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/