/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Leclerc kiábrándító Ferrari-értékelést adott

2024. július 24. 10:29   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari az utóbbi időben nehéz időszakon megy keresztül, és jelenleg úgy tűnik, hogy az erősorrenden csak a negyedik leggyorsabb csapat helyét foglalják el.

Charles Leclerc elismerte, hogy a Ferrari nem tekinthető favoritnak az F1-es versenynaptár egyik soron következő pályáján sem.

A Ferrari erősen kezdte a szezont, és rendszeresen dobogóra állt az élen álló Red Bullok mögött.

A mezőny azonban az elmúlt versenyeken közeledett egymáshoz, a McLaren és a Mercedes pedig felzárkózott a Red Bull mögé.

A Ferrari eközben képtelen volt felvenni közvetlen riválisai fejlesztési ütemét, és most a rangsorban csak a negyedik helyen áll, annak ellenére, hogy idén futamgyőzelmet arattak Ausztráliában és Monacóban is.

Amikor a média, köztük a RacingNews365 megkérdezte, hogy vannak-e olyan pályák a közeljövőben, amelyek felemelhetik a Ferrarit az esélyesek közé, Leclerc így válaszolt: „Nem igazán. Úgy értem, most, ha így maradunk az autónkkal, akkor nem hiszem.”

„Monaco egy nagyon-nagyon különleges pálya, ahol nagyon erősek voltunk, de ez nem jelenti azt, hogy bárhol máshol gyorsak leszünk a szezon során. Szóval nem, nem hiszem, hogy papíron bárhol is favoritok lennénk” – mondta a monacói.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/