/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Magnussenre egy versenyes eltiltás vár

2024. szeptember 01. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

A verseny elején Magnussen megtámadta Pierre Gaslyt, de a 4-es kanyarban blokkoltak a kerekei, és beleszállt az Alpine versenyzőjébe.

Kevin Magnussenre egy versenyes eltiltás vár, miután az Olasz Nagydíjon ismét ütközésbe keveredett.

A Haas versenyzője kénytelen lesz kihagyni a két hét múlva zajló Azerbajdzsáni Nagydíjat, miután összegyűlt az eltiltásért járó 12 büntetőpontja.

A monzai hétvégére érkezve Magnussennek 10 büntetőpont volt a szuperlicencén, miután a jelenlegi szezon során Szaúd-Arábiában (3), Kínában (2) és Monacóban (5) gyűjtötte össze ezeket.

6S5A5997

Minden olyan versenyző, aki 12 hónapon belül 12 büntetőpontot gyűjt, automatikusan eltiltást kap a soron következő futamra.

A Haasnak jogában áll fellebbezni a büntetés ellen.

A verseny elején Magnussen megtámadta Pierre Gaslyt, de a 4-es kanyarban blokkoltak a kerekei, és beleszállt az Alpine versenyzőjébe.

A stewardok 10 másodperces időbüntetéssel sújtották Magnussent, majd később megerősítették az újabb büntetőpontokat dán pilóta számára.

Amennyiben az eltiltást valóban kiszabják a dán versenyzőre, úgy Magnussen lesz az első F1-es versenyző, akit a 2014-ben bevezetett büntetőpontos szabályrendszerben eltiltanak.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/