/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Magyar diadal a dubaji 24 óráson

2010. január 18. 16:35   |   Autoblog
címkék:  

A leggyorsabb dízelnek, összetettben pedig a tizenegyedik legjobbnak bizonyult a dubaji 24 órás versenyen (Dubai24H) a BMW Team Hungary with EfficientDynamics. A kategóriagyőzelem már az időmérőn biztosnak látszott, azonban az abszolút első 10-et közelítő eredmény óriási meglepetés, hiszen ez azt mutatja, a dízel 1-es BMW rengeteg nálánál erősebb benzines versenygépet, például az összes Aston Martint és több Porschét is maga mögé utasított.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Wéber Gábor: „Az utolsó etapban gyakorlatilag az volt a feladatom, hogy kíméljem az autót, és bár éreztem, hogy ki fogja bírni a végéig, igyekeztem lassan menni a biztonság kedvéért. Zavaró, amikor előzik az embert, miközben tudja, hogy gyorsabban is tudna menni, de koncentrálnom kellett, hogy befussunk gond nélkül, és nagyon örülünk, hogy sikerült megoldani."

A csapat tagjai május közepén ülnek be megint a 120d volánja mögé: az idei nürburgringi 24 órást május 13-16. közőtt rendezik meg.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/