/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Formula-E – Mahindra jó eredménnyel zárná az “őrült” szezonjukat

2024. július 16. 10:21   |   Autoblog
címkék:  

A Mahindra a londoni E-Prix dupla futamán szeretné a csúcson zárni az idei Formula E szezont.

A Mahindra a hétvégi londoni Formula E szezonzáró versenyére készül, hogy az idei “hullámvasutazást” követően a csúcson fejezze be a szezont.

Őrült szezonon van túl a Banbury-i székhelyű alakulat, amely úgy kezdte az évet, hogy az előszezoni tesztek során kigyulladt a garázsa, és az indiai gyártó rögtön a mezőny végébe került.

A nehézségek ellenére a Mahindra az elmúlt versenyeken jelentős fordulatot vett, Nyck de Vries és Edoardo Mortara végre versenyképes lett.

De Vries számára a londoni döntő jelenti a 2021-ben megnyert sorozatba való visszatérésének évét. A holland a szezon előrehaladtával javult, és most abban bízik, hogy egy olyan helyszínen, amelyet élvez, erős eredményt érhet el.

“Ez egy igazán eredményes szezon volt számunkra, mint csapat, és a cél az, hogy Londonban egy újabb jó eredménnyel fejezzük be” – mondta de Vries.

“Ez egy kihívást jelentő pálya, de az egyik kedvencem a versenynaptárban. Korábban már sok sikert értem el ott, és több dobogós helyezést is elértem, ami nagy önbizalmat ad. Ha minden összejön, akkor ki tudjuk majd hozni a maximumot a csomagunkból, és pozitívan mehetünk a holtszezonba” – bizakodott a holland.

Borítókép: Dom Romney / Formula E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/