/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Marko szerint felesleges és gyerekes Horner és Jos Verstappen balhéja

2024. július 10. 07:05   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko elmagyarázta a Christian Horner és Jos Verstappen között fennálló rossz kapcsolat dinamikáját.

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko hozzászólt a Christian Horner és Jos Verstappen közötti konfliktushoz.

A sztárpilóta Max édesapja kezdeményezte a legutóbbi kíméletlen szócsatát kettejük között, akik az utóbbi időben viharos viszonyt élnek át.

A Red Bull által szervezett “Legends Parade-n”való részvétel miatt Jos azt állította, hogy Horner lépett közbe, hogy megakadályozza a részvételét, amit a brit tagadott – de a helyzet azóta tovább fajult.

Amellett, hogy Jos nyitva tartja az ajtót a fia számára, hogy elhagyja a Red Bullt, annak ellenére, hogy Max kitart amellett, hogy 2025-ig a csapatnál marad.

Max úgy érzi, a balhé elkerülhető lett volna, ahogy Marko is, aki szerint ez “felesleges” és gyerekes.

“Én úgy jellemezném, ahogy mi németül mondjuk: ‘óvodás’. Felesleges, és egy kicsit boldogtalan vagyok, hogy nyilvánosságra került” – mondta a 81 éves a Viaplay-nek, mielőtt további fényt derített a Red Bullnál Horner és idősebb Verstappen közötti dinamikára.

“Először is, Jos nem egy egyszerű karakter, és Christian nem érti vagy nem fogadja el azt, hogy Jos az Jos. Nem fogja megváltoztatni őt, és azt teszi, amit helyesnek tart. Hogy ez helyes-e vagy sem, az egy másik kérdés” – mondta Marko.

Borítókép:  XPBimages

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/