/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

McLaren egy visszafogottabb vendéglátó egységgel érkezett Ausztriába

2024. június 28. 08:13   |   Autoblog
címkék:  

Az F1-es csapat egy kisebb vendéglátó egységet használ az Osztrák Nagydíjra, a legutóbbi spanyolországi tűzesetüket követően.

A McLaren kénytelen volt egy vendéglátó egységet bérelni a hétvégi Osztrák Nagydíjra, mivel a Spanyol Nagydíj hétvégéjén egy elektromos tűzben megrongálódott a sajátjuk, a javítás pedig még mindig tart.

Az emeletek közötti elektromos hiba okozta a tüzet, amely miatt a paddock épületét ki kellett üríteni a szombati utolsó szabadedzés előtt a barcelonai Circuit de Catalunya pályán.

A tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek, hogy ellenőrzésük alá vonták az esetet. A McLaren csapat egyik tagját leszámítva, – akit elővigyázatosságból kórházba szállítottak füstmérgezés miatt, majd később hazaengedték – , senki sem sérült meg.

A hétvége hátralévő részében a McLaren munkatársai lecsupaszították az épületet. Az egyes területeken keletkezett károk azonban túl súlyosak voltak ahhoz, hogy a hétvégi, spielbergi Red Bull Ringen zajló futamra már a újból a helyén lehessen.

A létesítmény jelenleg Németországban van, ahol javítási munkálatokon vesznek részt.

Ez azt eredményezte, hogy a McLaren a németországi székhelyű Schuler Grouphoz fordult, hogy bérbe adja a Performance Centre épületét, amelyet a versenycsapatoknak ajánl fel ilyen célokból.

Bár ez az épület jóval kisebb, mint a Team Hub, a vendéglátó vendégek kisebb száma miatt ideális a McLaren igényeinek kielégítésére a következő napokban.

A McLaren szóvivője megerősítette a megállapodást: “A Spanyol Nagydíjon történt incidens miatt nem tudtuk elhozni a Team Hubunkat Ausztriába.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/