/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még sportosabbá tehető a BMW M2

2022. október 31. 16:15   |   Autoblog
címkék:  

Az új BMW M2 minden egyenesben és minden kanyarban a vezetés színtiszta élményét hirdeti – a hétköznapok útjain és a zárt versenypályákon egyaránt. A típus-specifikus BMW M Performance alkatrészekkel azonban még tovább fokozható a BMW M GmbH nagyteljesítményű sportkompaktjának motorsport élvonalát idéző egyénisége. Az új BMW M2 – 2023 áprilisára tervezett – piaci bevezetésétől elérhető tételeket az eredeti BMW tartozékok palettájáról rendelhetik meg az ügyfelek, új szintre emelve ezzel a nagyteljesítményű modell sportos kiállását.

A BMW M Performance karosszéria-kiegészítőket megnyerő kialakítás, exkluzív anyaghasználat és prémium minőség jellemzi. A karosszéria-kiegészítők szénszál-erősítésű műanyagból készültek. A láthatóan hagyott, átlátszó lakkal bevont szénszál a motorsport élvonalának hangulatát idézi, miközben ultrakönnyű kialakítása a BMW M GmbH nagyteljesítményű sportkompaktjának aerodinamikai adottságaira is jótékony hatást gyakorol. A BMW M Performance első koptatóknak és első légterelő elemeknek köszönhetően az új BMW M2 már első ránézésre is erőteljes benyomást kelt.

A bajor prémiummárka azon ügyfelei, akik oldalnézetből is sportosabbá varázsolnák új modelljüket, BMW M Performance küszöbtoldatokat, kerékjárati íveket és külső visszapillantó-házakat is rendelhetnek az újdonsághoz. Az autó körüli légáramlatot a BMW M Performance légterelő szárny és diffúzor optimalizálhatja. Hátulnézetből a szénszál-erősítésű műanyagból készült BMW M Performance légterelő szárny és a magasfényű feketére fényezett tetőszárny kettőse fokozza a modell sportos kiállását. Az M Performance karosszéria-kiegészítőinek sorát az első lökhárító piros vonóöve és az exkluzív tetőantenna színesíti.

A BMW M2 titánból készült BMW M Performance sport kipufogórendszere alacsonyabb saját tömeggel, hamisítatlan megjelenéssel és versenyautós orgánummal érhető el az ügyfelek számára. Leömlőit rendkívül könnyű, rozsdamentes acélból, míg hátsó dobjait és végeit teljes egészében titánból álmodták meg a készítők. A BMW M Performance sport kipufogórendszer így mintegy 8 kilogrammal könnyebb, mint az M2 gyári kipufogórendszere. Az elektronikusan vezérelt szelepekkel dolgozó rendszer középen kivezetett végeit típus-specifikus BMW M Performance diffúzor öleli körbe. A sport kipufogórendszer dupla ikervégződése titánból készült és kerámia bevonatot kapott.

A BMW M2 BMW M Performance kerékfelfüggesztései határon autózva mutatják meg erősségüket, minden korábbinál nagyobb agilitást és kanyarsebességet kínálva. A mérnökök a technológiát mindkét tengelyen állítható magasságú spirálrugó-tányérokkal álmodták meg, amelyeknek köszönhetően a modell hasmagassága igény szerint további 10 milliméterrel csökkenthető. A kovácsolt BMW M Performance keréktárcsái szintén partnerek az extrém sportos vezethetőségben. A keresztküllő-dizájnú keréktárcsák az új BMW M2 első tengelyén 20”, hátsó tengelyén pedig 21” méretben gurulnak, BMW M Frozen Gold Bronze vagy BMW M Jet Black matt árnyalatban. A BMW M Performance kerékzsákok eközben a garázsba is becsempészik a motorsport élvonalának hangulatát.

A BMW M Performance alkatrészek palettáján számtalan utastéri kiegészítő is megtalálható, amelyek az új M2 által kínált sportos hangulat új dimenzióját váltják valóra. A szénszál és Alcantara kettőséből készült BMW M Performance dekorbetéteket Alcantara térdpárnák egészítik ki. A nyitott pórusú és matt bevonatú, szénszálból készült dekorbetéteket gondos odafigyeléssel, kézzel formálták meg, csiszolt alumíniumból készült M Performance felirattal ellátva. A modellhez Alcantara-borítású BMW M Performance térdpárnák is elérhetők, amelyekhez tökéletesen passzol a középkonzolra helyezett, Alcantara-borítású BMW M Performance kartámasz.

A BMW M sportülésekkel felszerelt modellek sportos utastér-hangulata szénszál és Alcantara kettőséből készült BMW M Performance háttámlákkal fokozható tovább. A fejtámlák kézzel készített betételeme nyitott pórusú és magasfényű szénszálból egyaránt megrendelhető, elegáns M Performance felirattal ellátva. A vezetőülés és az első utasülés háttámlájának többi részét Alcantara borítja. A BMW M Performance Pro sportkormány a tűpontosan vett kanyarodásokban is maximálisan partner. A kormány két oldalán erőteljesen kialakított, Alcantara-borítású markolatrész található, hangsúlyos hüvelykujj-kiképzésekkel és speciális béléssel. A karima felső és alsó részét prémium minőségű bőr borítja. A rendkívül sportos megjelenésről kék színű „12-órás” jelzés és látványos kontraszt-varrás gondoskodik.

Az új BMW M2 típus-specifikus BMW M Performance alkatrészeinek palettáját a velúrból készült, kontraszt-árnyalatú szegélyezéssel és M Performance emblémával ellátott BMW M Performance szőnyegek, a szénszálból készült BMW M Performance tanksapka és a színes BMW M logóval díszített ajtózárak egészítik ki.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/