/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megdöbbentően régről erednek a Red Bull jelenlegi problémái

2024. szeptember 17. 10:53   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull 2023-ban hihetetlen domináns szezont futott, de a jelenleg is fennálló problémáik még a sikerekkel teli évük alatt kezdődtek.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt állította, hogy a Red Bull a 2023-as szezon elején már rossz irányba fordult a fejlesztésben.

A Milton Keynes-i székhelyű alakulat tavaly domináns szezont futott, a 22 megrendezett versenyből 21-et megnyert.

Úgy tűnt, hogy az idei szezon is hasonlóan alakul, mivel az év első szakaszában több futamgyőzelmet is arattak – azóta azonban visszacsúsztak a rangsorban, és jelenleg a McLaren mögött állnak a konstruktőri bajnokságban.

354049125_258286846839286_1854604234764893036_n

A Red Bull egy ideje már keresi a megoldást a lejtmenetre, és a júniusi Spanyol Nagydíj óta nem álltak fel a dobogó legfelső fokára.

Miközben felülvizsgálják a hiányosságaikat, Horner elárulta, hogy az első hibát a tavalyi azaz a 2023-as barcelonai hétvégén követték el.

„Végigkövettük a fejlesztési történetet, és kiderült, hogy az első hiba 2023-ban, Barcelonában történt velünk egy padlólemez-frissítéssel” – mondta Horner az Auto Motor und Sportnak.

„Az volt az a verseny is, amikor Checónak elkezdtek gondjai lenni az autóval. Csak azért nem vettük annyira komolyan, mert Max folyamatosan győzött” – folytatta.

A Red Bull célja, hogy Austinban visszatérjen a korábbi formájához, mivel a hétvégén újabb kihívást jelentő versenyre számítanak Szingapúrban.

A Marina Bay Circuit az egyetlen olyan pálya, ahol a Red Bull nem tudott nyerni a 2023-as domináns szezonja során.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/