/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Megérkezett hazánkba a Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

2020. december 01. 20:20   |   Autoblog
címkék:  

Immáron hazánkban is rendelhető a Toyota hibrid modellkínálatának zászlóshajója, minden idők legnagyobb teljesítményű RAV4 modellje, a 306 lóerős RAV4 Plug-in Hybrid. A RAV4 PHEV akár 75 kilométert is megtehet tisztán elektromos üzemben. A gazdag felszereltségű belépőmodell ára 18 190 000 forint, míg a csúcsmodellért 21 190 000 forintot kérnek.

A Toyota világelső hibrid szakértelmét alkalmazva teremtette meg a RAV4 Plug-in Hybrid modellt, olyan járművet alkotva ezzel, amely nemcsak nagy teljesítményű, de egyben a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás terén is jobban teljesít, mint összes versenytársa (22 g/km CO2 és 1,0 l/100km WLTP).

A RAV4 Plug-in Hybrid teljes értékű elektromos járműként viselkedik. Alapértelmezésben EV üzemben működik; ilyenkor teljesen feltöltött akkumulátorral, városi forgalomban akár 98 kilométert (WLTP norma, városi ciklus) is képes megtenni. Ez bőven meghaladja az átlagos európai felhasználók napi ingázási távolságát. A jármű akár 135 km/órával képes haladni anélkül, hogy beindulna a benzinmotor. Ha nagyobb teljesítményre van szükség, beindul a 2,5 literes Dynamic Force benzinmotor.

Az akkumulátor egyszerűen és biztonságosan tölthető, 230V/32A csatlakozóról mindössze 2,5 óráig tart. A tulajdonosok a MyT okostelefonos alkalmazás segítségével a távolból időzíthetik, illetve nyomon követhetik a töltést, valamint működésbe hozhatják a klímaberendezést, hogy az indulás tervezett időpontjára a megfelelő hőmérsékletre fűtsék/hűtsék az utasteret.

A RAV4 Plug-in Hybrid a RAV4 Hybridet kiegészítve erősíti a Toyota villamosítási programját. A várakozások szerint a RAV4 vásárlók túlnyomó többsége továbbra is az öntöltő hibrid változat mellett teszi majd le a voksát, de mostantól új csúcsmodellként hazánkban is elérhető a plug-in hibrid kivitel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Nagy Sándor József
2020-12-02 - 13:29

21.2 millió forint. Nem teljesen normális, aki ennyit ad érte.


*/