/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megvannak a kulcsszereplők a bajnoki küzdelemben – Wehrlein

2024. május 11. 11:18   |   Autoblog
címkék:  

Pascal Wehrlein hétpontos előnnyel vezeti a bajnokságot a hétvégi Berlin E-Prix előtt.

Pascal Wehrlein úgy véli, hogy a hétvégi berlini E-Prix dupla versenye előtt kezdenek kirajzolódni az idei szezon „kulcsfigurái” a bajnoki küzdelem során.

A Porsche pilótája hétpontos előnnyel indul a saját és a csapata hazai versenyén a pilóták bajnokságában Nick Cassidy előtt, aki tavaly a két berlini futam egyikén győzni tudott.

Wehrlein még soha nem végzett a hatodik helynél előrébb a Tempelhof Airport Circuit pályán, bár az ő csapatát tartják a hétvégén legyőzendő csapatnak.

Még a Porsche pilótája is elismeri, hogy ez a hétvége lehet a legjobb esélye arra, hogy megnyerje hazai versenyét, és a csapat kvalifikáción elért javulásai kulcsfontosságúak lehetnek ebben.

„Igen, idén biztosan úgy érzem, hogy erősebb csomagunk van, és jobban értjük, hogyan kell használni” – mondta Wehrlein a RacingNews365-nek. „És úgy gondolom, hogy jobban tudunk teljesíteni, mint a múltban. Úgy gondolom, elsősorban a kvalifikációnkon javítottunk, és ez sok optimizmussal tölt el a jövőre nézve” – folytatta.

Az elmúlt szezonokban a bajnokság felénél öt-hat versenyző szakadt le a mezőnytől, és úgy tűnik, ez idén is meg fog történni. 

Borítókép: Sam Bagnall / Formula E

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/