/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mick Schumacher a kiesésük ellenére is pozitívnak érezte a Le Mans-i debütálását

2024. június 16. 13:50   |   Autoblog
címkék:  

Schumacher inkább a pozitívumokra koncentrál, amelyeket a csapat és ő maga is magával vihet.

Mick Schumacher ragaszkodott ahhoz, hogy “nagyon nagy pozitívumot” lehet leszűrni a Le Mans-i 24 órás bemutatkozásából, amely a hatórás időmérő előtt ért véget.

Schumacher az Alpine színeiben versenyzett a Hypercar csúcskategóriában, és sikeres etapot teljesített, mielőtt mindkét Alpine autója “feltételezett motorprobléma” miatt kiállni kényszerült.

Ez csalódást keltő véget vetett Schumacher debütálásának a Circuit de la Sarthe-on, tekintve, hogy a 36-os számú Alpine-nal nagyszerű sebességet mutatott.

A francia gyártó az ismeretlenbe tett egy lépést, mivel az idei év volt az első a Hypercar kategóriában a World Endurance Championshipben.

Schumacher inkább a pozitívumokra koncentrál, amelyeket a csapat és ő maga is magával vihet, nem pedig arra, hogy az alakulat nem tudta teljesíteni a legendás verseny egyharmadát.

“Azt hiszem, most már eljutottunk egy olyan pontra, ahol nem egészen jutottunk túl a hat órás határon” – mondta Schumacher a kiválasztott médiumoknak, köztük a RacingNews365-nek.

Annak ellenére, hogy az Alpine tempója hatalmas pozitívum a csapat számára, Schumacher elismerte, hogy a csapatnak meg kell értenie, hogy pontosan mi okozta a motorral kapcsolatos problémákat.

Ha ugyanaz a probléma okozta mindkét autó kiesését, az talán azt jelzi, hogy valami komoly baj van a motorral, bár előbb vizsgálatot kell lefolytatni, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonnánk le.

Schumacher bízik abban, hogy a francia gyártó megérti, mi történt, hogy a jövőben is biztosítsa a verseny légvégéig való eljutást.

Borítókép:XPBimages

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/