/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Modellfrissítésen esett át a Nissan Micra

2020. november 18. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan frissíti Micra modelljét, kijelölve a következő lépést a sikeres városi autójának fejlődéstörténetében, ami 38 évvel ezelőtt debütált Európában. A felszereltségi szinteket átdolgozták és finomították, így mostantól négy különböző szint érhető el. A Visia, Acenta és Tekna mellé a Nissan bevezeti az új N-Design csomagot is.

Az N-Design csomagnál személyre szabhatóak az autó hátsó, első és oldalsó díszcsíkjai, illetve a tükörborítás lehet fényes fekete. A 16 colos, kéttónusú Genki könnyűfém kerék is alapáras. Belül az N-Design modell modern, fekete-szürke üléskárpittal rendelkezik, bőrhatású műszerfal betétekkel, térdpárnával és ajtóborítással. Az ügyfelek választhatják az Energy narancsvörös belső színvilágot is.

A Tekna tele van fejlett technológiákkal és szórakoztató elektronikai funkciókkal. A Nissan népszerű, intelligens 360 fokos parkolókamera rendszere, mely segíti az autóvezetőt a nehéz parkolási helyzetekben, mozgó tárgy észleléssel és intelligens holttér-figyeléssel rendelkezik és kizárólag a Tekna felszereltségi szinten érhető el. A NissanConnect szórakoztató és információs rendszer TomTom navigációval ugyancsak alapfelszereltség a Tekna-n (választható opció az N-Design szinthez). Az Apple CarPlay Siri hangfelismerővel és az Android Auto Google segéddel az Acenta szinttől érhető el.

A Visia felszereltségi szinttől a Micrát alapvető biztonsági technológiákkal látták el, úgy mint a visszagurulás-gátló rendszer, az intelligens vészfékrendszer és az intelligens nyomvonal-szabályozás. További kapcsolódó technológiákat a Biztonsági csomag tartalmaz. Bizonyos felszereltségi szinteken a csomag magában foglalja az automata távolsági-fényszóró kapcsolást, a közúti jelzések felismerését és az intelligens vészfékezési rendszert gyalogosfelismeréssel. A Micra ezenkívül már teljes LED-es első fényszórókkal is megrendelhető.

A Micra 1.0 literes turbómotorját is átdolgozták, így az már megfelel az Euro 6D emissziós normáknak, jobb fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást vonultatva fel. Változott a nyomatékleadási görbéje is, gyorsabban éri el ugyanazt a forgatónyomatékot, mint korábban.

A 2021-es modellévű Nissan Micra 4 699 000 forinttól kapható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/