/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Most már Verstappen is érzi a problémákat – Pérez

2024. szeptember 06. 10:40   |   Autoblog
címkék:  

Max Verstappen most egy csónakban evez Sergio Pérezzel, méghozzá teljesen rossz okokból.

Sergio Pérez úgy véli, hogy Red Bull-os csapattársa, Max Verstappen ízelítőt kapott abból a nyomorúságból, amit az elmúlt hónapokban átélt.

Pérez formája aggasztóan visszaesett. A mexikói a leghosszabb – 11 futamból álló – sorozatát éli meg dobogós helyezés nélkül, mióta 2021-ben csatlakozott a Red Bullhoz, ami súlyosan veszélyezteti a csapat konstruktőri címének megvédését.

Ezzel szemben Verstappen látszólag könnyedén, zsinórban a negyedik egymást követő világbajnoki címe felé tartott, miután az első 10 futamból hetet megnyert. Annak ellenére állt ilyen jól a holland versenyző, hogy Ausztráliában egy ritka fékprobléma miatt kiesett, és Monacóban csak a hatodik helyen végzett.

6S5A7662

Verstappen azonban az elmúlt hat futam óta győzelem nélkül áll, és ez idő alatt mindössze két dobogós helyezést ért el, ami 2020 óta a leghosszabb győzelem nélküli időszaka, aminek következtében az előnye a tabellán 62 pontra csökkent a mclarenes Lando Norris előtt.

Kiderült, hogy az RB20-asnak súlyos egyensúllyal kapcsolatos problémái vannak, amelyek a Miami Nagydíjon jelentkeztek, ahol Pérez dobogós helyezés nélküli sorozata elkezdődött.

A problémák miatt Verstappen az Olasz Nagydíj után hitetlenkedve fejezte ki, hogy a Red Bull az F1 történetének legdominánsabb autójából – a tavalyi szezon RB19-eséből – „egy szörnyeteget” csinált.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/