/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mégsem kizárt, hogy Verstappen a Mercedeshez igazol?

2024. június 29. 08:05   |   Autoblog
címkék:  

Jos Verstappen ismét a címlapokra került, ezúttal Ausztriában a Christian Hornerrel folytatott “szócsatájuk” miatt, majd tovább fokozta mindezt azzal, hogy azt mondta, hogy a fia távozása a Red Bull csapatától egyáltalán nem lehetetlen.

Jos Verstappen nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy fia, Max a Mercedeshez csatlakozzon a 2025-ös Forma-1-es szezonra.

Jos Verstappen és a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner közti adok-kapok forró téma Ausztriában.

A korábbi F1-es pilóta szerint Horner nem akarta, hogy részt vegyen a  Red Bull által szervezett „Legends Parade”-on a Red Bull Ringen.

Horner úgy reagált a felvetésre, hogy ismét feltámadt az év elején nyilvánosan kirobbant feszültség a pár között.

A Sky Deutschland kérdésére a fia közeli jövőjéről a Red Bull csapatánál, Jos Verstappen azt mondta: „Annyi minden történik, ezért nem akarok túl sokat beszélni róla.”

Az év nagy részében jelen lévő csapaton belüli hatalmi harcban a háromszoros világbajnok Verstappen a Mercedeshez válthat, annak ellenére, hogy 2028-ig szóló szerződése van a Red Bullnál.

Mivel a Mercedes Toto Wolff erősen szeretné megszerezni a holland aláírását, így az idősebb Verstappentől megkérdezték, hogy nem kizárt-e Max számára a brackley-i alakulathoz való váltás, mire ő azt válaszolta: “Ez így van.”

Jos néhány pillanattal azután nyilatkozott, hogy Max megszerezte a sprint pole-t Ausztriában, amit édesapja is dicsért.

“Mindenki közel van egymáshoz, és Max tökéletes kört rakott össze.” – mondta. “Nagyon erős volt. Szép verseny lesz, és szerintem Max elégedett volt.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/