/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Newey egyértelművé tette álláspontját a kulcsfontosságú döntése előtt

2024. július 16. 10:11   |   Autoblog
címkék:  

A találgatás folytatódik. Vajon melyik csapatnál folytatja tovább Adrian Newey?

Adrian Newey tovább várakoztatja a lehetséges jövőbeli munkaadóit, mivel kijelentette, hogy nem fogja elsietni a döntést a jövőjéről.

A jövője azóta ad okot találgatásokra, hogy május elején bejelentették, hogy 2025 első negyedévében távozik a Red Bull technikai főnöki posztjáról.

A korai találgatások szerint Newey a Ferrarihoz megy, ahol Lewis Hamiltonnal egyesíti erőit, amikor a hétszeres világbajnok a Mercedesnél töltött 12 szezont követően az év végén a Scuderiához igazol.

Úgy tudni azonban, hogy Newey-nak nem áll szándékában Olaszországba költözni, és a Ferrari sem hajlandó őt tanácsadóként felvenni, amit a 65 éves szakember a jelek szerint előnyben részesít.

Legújabban az Aston Martin tűnik a befutónak, a két fél között jelenleg tárgyalások folynak, míg a McLaren, a csapat, amellyel Newey korábban 1997-2005 között dolgozott, szintén érdeklődést mutat.

Newey azonban világossá tette, hogy nem sieti el a döntést. A The Sunday Times magazinnak nyilatkozva így fogalmazott: “Nem volt nagy meglepetés, amikor más csapatok is érdeklődést mutattak, miután bejelentettem, hogy távozom.”

“De nem fogok gyors döntést hozni a jövőmről. Szükségem van egy kis szünetre, hogy kitaláljam, akarok-e még egy próbát tenni az F1-ben. Azt sem akartam megkockáztatni, hogy elsorvadjak. Nem tudom, mit hoz a jövőm, de ahelyett, hogy idén nyáron a versenyekre utaznék, végre a családommal lehetek majd” – jelentette ki a kiváló szakember.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/