/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nissan Juke gyári tuninggal

2011. november 29. 19:51   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan sportautó-részlege, a Nismo a Tokiói Autókiállításra elkészítette a Juke felspécizett változatát, amely egy elképzelés arról, hogy miként nézhet ki majd a kompakt crossover sportos prémium változata.

Meghökkentő formatervével a Nissan Juke újradefiniálta a B-szegmenst, de a Juke Nismo Concept modell még ennél is dinamikusabb. Alacsonyabb, szélesebb és keményebb megjelenésű. Célcsoportja az olyan autórajongó réteg, amely „karcosabb személyiségű" autót keres.     

A Nismo jellegzetes gyöngyházfehér, piros hangsúlyokkal kiegészített színében bemutatott Juke Nismo Concepten a cég szakemberei által tervezett karosszéria-kiegészítők láthatók, versenyautószerű külsőt eredményezve.  

És ugyanúgy, mint a versenyautók esetében, a Juke Nismo Concept karosszéria-átalakító elemeit nem csak arra tervezték, hogy jól nézzenek ki, hanem arra is, hogy hatékonyan töltsék be feladatukat. Az új elemek közé tartoznak a módosított első és hátsó lökhárító, a szélesebb kerékdobok és a küszöbspoilerek.  

Módosították a hűtőrács mintázatát is, a hátsó spoilert pedig a levegőáramlást sokkal hatékonyabbá tevő oldalelemekkel egészítették ki. Az autó kedvezőbb aerodinamikai viselkedése és a leszorító erő növelése érdekében még a külső visszapillantó tükrök alakján is módosítottak. A tapadást stílusos, 19 collos könnyűfém kerekek javítják.

A Nismo által elvégzett beavatkozások természetesen kiterjednek az alvázra is. Ez alacsonyabbra került, és merevebbé vált. Az 1,6 literes, közvetlen befecskendezésű, turbófeltöltésű motor pedig nagyobb teljesítményt és nyomatékot nyújt.   

A Nismo munkájának nyomai az utastérben is fellelhetők. Áttervezték a kormánykereket, a pedálokat, a műszereket, a sebességváltó gombját, emellett bőrborítású versenyüléseket szereltek be. A fordulatszámmérő pedig piros megvilágítású lett.  

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/