/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Norris az elengedésről: “A csapat megkért rá, elengedtem és ennyi…”

2024. július 21. 19:43   |   Autoblog
címkék:  

Oscar Piastri megszerezte első futamgyőzelmét Magyarországon, de ez nem volt zökkenőmentes a csapaton belül kialakult vita miatt.

Lando Norris azt állította, hogy Oscar Piastri „megérdemelte” a Magyar Nagydíj győzelmét a futam végén kibontakozó csapatsorrend-vita ellenére.

Az utolsó boxkiállásnál a McLaren Norrist Piastri előtt hívta ki a boxba, ami azt eredményezte, hogy a páros között felcserélődött az addigi sorrend.

A McLaren bokszfala szinte már könyörgött Norrisnak, hogy adja vissza a vezető pozíciót Piastrinak, amit végül néhány körrel a leintés előtt meg is tett.

A McLaren a 2021-es Olasz Nagydíj óta először ért el kettősgyőzelmet, és a konstruktőri bajnokságban is felzárkózott a Red Bullra.

„Őszintén szólva ez a legfontosabb” – mondta Norris a McLaren versenyeredményéről. „Nagyon boldog vagyok, hosszú út volt, hogy ezt érdemben elérjük. Pontosan ezt tettük ma, messze elhúztunk a többiektől, és mindezt stílusosan is tettük. Szóval szép volt a csapattól és persze Oscartól.”

Jól rugaszkodott el. Elkapott a rajttól, és jól irányította a versenyt. Már érezni lehetett, hogy eljön ez a pillanat, és ma megérdemelte” – folytatta.

Amikor a McLaren csapatutasításai közbeni gondolatmenetéről kérdezték, Norris így válaszolt: „A csapat kérte tőlem, hogy tegyem meg. Szóval megtettem, és ennyi.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/