/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Norris nem foglalkozik az őt ért kritikákkal

2024. július 19. 08:04   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull Ringen Verstappennel való összecsapása és a silverstone-i győzelem elszalasztott lehetősége szemet szúrt a sajtónak.

Lando Norris elhárította azon kritikákat, amelyek szerint nincs meg benne az a kíméletlenség, ami az F1-ben a győzelemhez szükséges.

A McLaren versenyzője már többször is kapott olyan felvetéseket, hogy változtatnia kell a versenyzéshez való hozzáállásán, vagy hogy az Osztrák Nagydíjon Max Verstappennel történt ütközésre adott válasza gyengítette a tekintélyét a jövőbeli csaták során.

A 24 éves versenyző azonban visszautasította az ilyen és ehhez hasonló felvetéseket. Állítása szerint nem kell változtatnia semmin a futamgyőzelmekért és a világbajnoki címért folytatott harcban, mivel annak „nulla jelentősége” van arra, ami a pályán történik.

„Nem érdekel, mit mondanak az emberek a pálya széléről” – mondta Norris a médiának, amikor felvetették neki, hogy egyesek szerint nem elég kíméletlen, hogy világbajnok legyen.

„Kedves fickó vagyok – igyekszem az lenni, és igyekszem minden lehetséges módon tisztelettudó lenni. Ennek abszolút semmi köze ahhoz, ami a pályán történik… Lehetnék sokkal nagyobb fasz, és viselkedhetnék úgy, mint egy idióta, és lehetnék ilyen személyiség, és elhitethetném az emberekkel, de nem kell, nem akarok ilyen lenni” – folytatta.

„Még mindig szeretnek viccelődni, szórakozni és nevetni… Csak élvezem az életemet, ilyen egyszerű. Amikor felveszem a sisakot, nem hallom, mit mondanak az emberek…” – szúrt oda a kritizálóknak.

Mióta május elején Miamiban megszerezte első futamgyőzelmét, Norris sorozatban ért el dobogós helyezéseket, de nem tudta gyarapítani a győzelmeinek a számát.

A Red Bull Ringen Verstappennel való összecsapása és a silverstone-i győzelem elszalasztott lehetősége szemet szúrt a sajtónak.

A McLaren versenyzője ismert önreflexív természetéről, ami nem egyszer már önkritikába csapott át.

„Bizonyos értelemben nem érdekelnek azok az emberek, akik ilyen szempontból negatívan beszélnek rólam. A dolgok mindenkinél másképp működnek. Az emberek másképp nyernek, másképp támadnak vagy védekeznek, bármi is legyen az, másképp élik egyszerűen az életüket” – mondta.

“Szóval, azt teszem, amit akarok. Tudom, hogyan és mi működik nekem, és ehhez tartom magam” – zárta gondolatait a McLaren versenyzője.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/