/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Norris nem hajlandó „könyörögni” a McLarennek a csapatutasításokért

2024. szeptember 03. 11:38   |   Autoblog
címkék:  

Lando Norris a harmadik helyen végzett legutóbb az Olasz Nagydíjon közvetlen csapattársa, Oscar Piastri mögött.

Lando Norris ragaszkodott ahhoz, hogy nem fog „könyörögni” a McLarennek, hogy a csapattársával, Oscar Piastrival szemben előnyben részesítsék.

Piastri és Norris a második, illetve a harmadik helyen végeztek a vasárnapi Olasz Nagydíjon, a futamgyőzelemről azonban lemaradtak a Ferrari versenyzője, Charles Leclerc mögött.

Norris jelenleg Max Verstappen legközelebbi kihívója a versenyzők bajnokságában, a holland csalódást keltő monzai szereplését követően 62 ponttal előzi meg a McLaren versenyzőjét.

A futam után kérdések merültek fel a McLaren csapatsorrendjével kapcsolatban, a csapat pedig részletezte, hogy a világbajnoki címre való tekintettel a jövőben Norrist fogja előnyben részesíteni.

456510515_904888958076328_9161528858975969822_n

Az Olasz Nagydíj alatt azonban nem hangzott el ilyen felszólítás – Norris azonban állította, hogy nem szeretne a McLarenhez folyamodni a favorizálás miatt.

„Igen, ő [Piastri] segít nekem” – mondta Norris a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„De nem azért vagyok itt, hogy könyörögjek valakinek, hogy engedjen el. Nem ezért vagyok itt. Azért vagyok itt, hogy versenyezzek. Jobb versenyt teljesített, mint én, így a harmadik helyen végeztem, és ezt a helyet érdemeltem meg” – jelentette ki a brit.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/