/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Norris szerint megvan bennük a tempó, de még javulniuk kell

2024. július 20. 09:32   |   Autoblog
címkék:  

Lando Norris több kényelmet szeretne a McLarenjétől, annak ellenére, hogy magabiztosan nyerte a Magyar Nagydíj második szabadedzését.

Lando Norris több kényelmet szeretne a McLarenjétől, annak ellenére, hogy magabiztosan nyerte a Magyar Nagydíj második szabadedzését.

Norris a lágy gumikon 1:17.788-as idővel a leggyorsabb időt autózta, ezzel közel negyed másodperccel megelőzte Max Verstappent a frissített Red Bullal, és több mint fél másodperccel George Russell Mercedesét.

Norris a hosszú etapokon is rendkívül gyorsnak tűnt, tartva az MCL38 és a brit által az elmúlt versenyeken mutatott jó formát, de a brit úgy érzi, hogy az autója kényelmén és érzésén lehet még javítani az időmérő előtt – még ha most is hajlandó elviselni a gyors, de kényelmetlen autót úgy, ahogy van.

„Határozottan jó volt az első nap, de van még egy kis munkánk, ha kényelmesen akarjuk érezni magunkat” – magyarázta Norris.

„Úgy érzem, megvan a sebesség az autóban, csak az a kérdés, hogy képesek vagyunk-e azt akkor elérni, amikor kell. Lehet egy gyors autód, amit könnyű vezetni – ez az ideális világ -, de nyilvánvalóan gyakrabban van olyan gyors autód, ami egy kicsit a határon van, és egy kicsit nehezebb” – folytatta.

„Csak az egyensúlyt kell beállítani, hogy hol akarsz ülni, és ez csak a vezető preferenciáján múlik, de [pénteken] jól éreztem magam, viszont határozottan van egy kicsit több a kényelem szempontjából, amit szeretnék, csak hogy egy kicsit többet tudjak nyújtani, nem csak egy körön egy nap” – magyarázta Norris.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/