/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Norris üzent a döntését kritizálóknak

2024. augusztus 04. 11:24   |   Autoblog
címkék:  

Lando Norris az év elején hosszú távú szerződéshosszabbítást kötött a McLarennel.

Lando Norris megvédte hosszútávú elköteleződését a McLaren mellett, mondván, a csapat legutóbbi formája bebizonyította, hogy tévedtek azok, akik kritizálták a döntését.

Norris előző szerződése a jelenlegi szezon végén járt volna le, így a 24 éves versenyzőt Max Verstappen mellett a Red Bull-lal hozták szóba.

A brit azonban úgy döntött, hogy új, hosszú távú szerződéssel kötelezi el magát a McLarenhez.

591A0001

A hosszabbítás aláírása óta Norris futamgyőztes lett a McLarennel, és jelenleg a második helyen áll a világbajnokságban.

A wokingi bázisú alakulat jelenleg a konstruktőri bajnoki címért küzd, és idén folyamatosan az élmezőnyhöz tartozik, így Norris elégedett a döntésével.

“Sokan voltak, akik nem értettek egyet, vagy úgy gondolták, hogy ez egy buta dolog, szóval jó bebizonyítani, hogy néhányuknak nincs igazuk” – mondta Norris a Sky F1-nek.

“[Nem én voltam] az, aki bebizonyította, hogy tévedtek, hanem a csapat bizonyította, hogy tévedtek. Megkapták, amire szükségük van” – folytatta.

Norris részletesen bemutatta, hogy a McLaren és az általa kínált hosszú távú kilátások nagyban különböznek a kívülállókétól.

“Azt hiszem, ha az ember egy csapaton belül van, és ha az F1-ben van, sokkal jobban megérti a dolgokat, mint a kívülállók” – mondta.

“Az egyik ilyen dolog a struktúránk volt, a morál, ami a csapaton belül uralkodott. Ez olyan dolog volt, amit már tavaly is láttam. Idén még több dologgal bővült a csapat. Szép módon jó látni, hogy amit én helyesnek gondoltam, az helyesnek bizonyult, és hogy a hitem és a csapatba vetett hitem beigazolódott” – értékelt boldogan.

Fotó: Tóth Zsombor/Sport365

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/