/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Norris viszont várja Piastri segítségét, “ha majd eljön az ideje”

2024. szeptember 21. 06:05   |   Autoblog
címkék:  

Lando Norris úgy véli, hogy Oscar Piastri „kiveszi majd a részét” a Max Verstappen elleni küzdelmében az idei világbajnoki címért, miután asszisztált az ausztrál azerbajdzsáni győzelméhez.

Lando Norris bízik abban, hogy Oscar Piastri viszonozni fogja a szívességet, miután támogatta mclarenes győzelmi esélyeit az Azerbajdzsáni Nagydíjon.

Ez eredményes segítségnek bizonyult, a 24 éves brit elég sokáig fel tudta tartani Sergio Pérezt ahhoz, hogy az ausztrál visszaálljon a Red Bull elé.

A közreműködés a csapat utasítására történt, és Norris defenzív vezetése alapvetően hozzájárult ahhoz, hogy Piastri ezután átvehette a vezetést az élen álló Charles Leclerctől, amit egy bátor bevetődős manőverrel sikerült neki.

Mindez egy olyan hétvégén történt, amikor a wokingi csapat úgy tűnt, hogy félreteszi a “papaya-szabályokat”, és a szezon hátralévő részében Norrist helyezi előtérbe.

458921427_2262754617419257_1193131086375002336_n

A brit bakui időmérős bakija azonban véget vetett ennek az elképzelésnek, és arra kényszerítette, hogy a mezőnyön való keresztülvágással faragjon tovább a Verstappennel szembeni hátrányán. Ez végül sikerült is neki, ugyanis három pontot hozott holland riválisán.

„Az emberek nagyobb ügyet csinálnak belőle, mint amilyen valójában” – mondta Norris a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„Én csak szeretek kimenni, jól versenyezni és jól menni az időmérőn, és olyan pozícióban lenni, ahol a csapattársam segíthet nekem, ahogy a múlt hétvégén is – olyan helyzetben voltam, ahol segíthettem Oscarnak, és valószínűleg én segítettem hozzá a győzelemhez [Azerbajdzsánban]” – folytatta.

„Én játszottam a szerepemet, és biztos vagyok benne, hogy Oscar is játszani fogja a saját szerepét, amikor eljön az idő” – jelentette ki Norris.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/